Op de pagina “over ons” heb ik al heel kort wat geschreven over mezelf en de achtergrond van deze shop maar in deze blog vertel ik graag wat uitgebreider over mezelf en de winkels.

Over mij: Mijn naam is Michelle Maij, ik ben dertiger, getrouwd en heb twee kinderen. Ik heb in het verleden naast wat kortere baantjes bij een callcenter en een muziekwinkel vooral in de zorg gewerkt (kort in een ziekenhuis en daarna jarenlang bij een instelling voor verstandelijk gehandicapten)
Mijn hobby’s zijn lezen, muziek en bezig zijn met en in de natuur.

Hoe het allemaal begon: Toen ik zwanger werd besloot ik te stoppen met werken om al mijn tijd aan mijn dochter te kunnen besteden. Toen in 2011 mijn tweede kind, een zoon, twee jaar oud was wilde ik graag weer gaan werken maar wel zelf mijn tijd in kunnen delen ik wilde graag vanuit huis werken. Toen kwam Bij Izzy op mijn pad, een webwinkel die in 2009 was opgestart. Ik nam deze winkel over en zo begon mijn avontuur als webwinkel eigenaar.

Assortiment: In de shop van Bij Izzy verkocht ik baby en kinderkleding van biologisch katoen en accessoires (ook zoveel mogelijk “verantwoord” aangezien dat heel belangrijk is in ons leven) Het was voor mij een sport om steeds nieuwe, bijzondere dingen/merken te vinden en deze als eerste in Nederland te verkopen. (Zo heb ik bijvoorbeeld een speciale kinderlippenbalsem verkocht met een leuke look en lekker smaakje en natuurlijk biologisch en handgemaakt door een klein bedrijfje)
Ook verkocht ik bij Bij Izzy de Monkey Doodlez zwemluiers die ook door Bij Izzy als eerste in Nederland werden verkocht. Naderhand werden de Monkey Doodlez zwemluiers maar door 1 andere winkel in Nederland verkocht, behoorlijk uniek product dus! Maar omdat de Monkey Doodlez van ver moesten komen en dat helaas vanwege de douane niet altijd even snel ging besloot de vorige eigenares ook Imse Vimse zwemluiers te verkopen. Zo doende had ik bij Bij Izzy al twee merken zwemluiers in mijn collectie.

Stoppen met Bij Izzy: Ik ging met Bij Izzy regelmatig naar (speciale) markten en daar waren mijn zwemluiertjes altijd een groot succes. Op de markten en via telefoon en email kreeg ik vaak de vraag of ik ook grotere maten zwemluiers verkocht. Ik ben me hierin gaan verdiepen en zo ontstond in uiteindelijk in juni 2015 www.incontinentiezwemkleding .nl waar ik in een volgende blog uitgebreider over zal vertellen. Op die site verkocht ik ook de baby zwemluiers. Ik had op dat moment twee bedrijfsnamen voor de zwemluiers: “Incontinentiezwemkleding.nl” en “De Zwemluierspecialist” en de daarbij behorende domeinnamen.
Bij Izzy hier nog bij doen werd mij teveel en mede omdat er al heel veel winkeltjes met bio baby en kinderkleding waren besloot ik daarmee te stoppen en me volledig te richten op de zwemluiers/incontinentiezwemkleding wat ik stiekem ook altijd het allerleukste product had gevonden.
Bij Izzy werd gesloten op 1 januari 2016. 

Uitbreiden: In 2017 besloot ik de winkels te gaan splitsen om ze allebei een eigen look te kunnen geven en sindsdien bestaat dus de shop waar je nu deze blog leest. Een vrij nieuwe shop dus maar wel met jarenlange zwemluier ervaring! De komende tijd gaan we ons assortiment met meer merken uitbreiden, kom dus vooral regelmatig even kijken!
 

 
  Michelle Maij     30-05-2017 13:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.