Foto

Wie zit er achter De Zwemluierspecialist ? 

Voordat ik meer vertel over het idee achter deze website zal ik mezelf eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Michelle Maij, getrouwd met Sander en moeder van dochter Noa en zoon Fedor.

Voordat ik in 2011 de webwinkel in biologische kinderkleding ; "Bij Izzy" overnam heb ik jarenlang met veel plezier in de zorg gewerkt. Dit deed ik in zowel ziekenhuizen als instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.


Over de Zwemluierspecialist:

In mijn webwinkel Bij Izzy verkocht ik een breed assortiment aan biologische kinderkleding, zo ook zwemluiers voor baby’s en peuters.  Inmiddels heb ik mij hierin gespecialiseerd en deze zijn dan ook in alle soorten en maten verkrijgbaar in deze webshop.
Omdat er ook vraag was naar zwemluiers in grote maten ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ik vind namelijk dat iedereen onbezorgd moet kunnen zwemmen, ook mensen met een incontinentieprobleem. Dit heeft te maken met mijn achtergrond in de zorg en mijn betrokkenheid hierbij. Daarom heb ik ook 
www.incontinentiezwemkleding.nl opgericht. Bent u op zoek naar een zwemluier of aangepaste badkleding voor grotere kinderen of volwassenen? Neem dan ook daar eens een kijkje!
Zwemluiers voor baby's en peuters zijn te vinden in onze andere shop: www.zwemluierspecialist.nl 
Nadat ik deze twee shops ben gestart heb ik Bij Izzy gesloten, ik ben nu dus gespecialiseerd in zwemluiers voor volwassenen en kinderen.
Buiten mijn webshops werk ik wisselende uren en dagen in de uitvaarbranche. 
 | Meer